De energie van … Bas van Dealen

4 februari 2019
Bas van Daelen
Mensen, bedrijven en politiek moeten er samen de schouders onder zetten want, stilstaan is geen optie. Nefit sprak met Bas van Daelen, gebiedsmanager bij Tiwos (Tilburg).
> Lees meer

De energie van … Otis Kouwenhoven

4 februari 2019
Otis Kouwenhoven
Tijdens de Installatie Vakbeurs 2018 in Hardenberg hebben organisatie Livingstone en Nefit een samenwerkingsovereenkomst getekend voor drie jaar. Nefit sprak met Otis Kouwenhoven.
> Lees meer

Negen trends voor 2019

7 december 2018
Nefit Bosch
Warmtepompen, een groeiende aandacht voor veiligheid, comfort en rendement van cv-installaties, het tekort aan vaklui. 2019 wordt een jaar vol keuzes en uitdagingen voor elke installateur. We zetten negen belangrijke trends op een rijtje.
> Lees meer

Zo goed als de monteur

4 oktober 2018
Nefit Bosch
Een cv-ketel functioneert pas ├ęcht goed wanneer een vakman hem installeert en onderhoudt. Consumenten zijn zich daar vaak niet goed van bewust.
> Lees meer

Elektrificering

17 september 2018
Tjerk Christenhusz
De elektrakabel wordt steeds belangrijker in de Nederlandse huishoudens. Dat betekent ook dat de klassieke installateur zijn focus zal moet gaan verleggen, om te voldoen aan de technische vragen van consumenten.
> Lees meer

Waarom we moeten inregelen

14 september 2018
Patrick Stuut
Het gros van de verwarmingsinstallaties wordt niet waterzijdig ingeregeld. Hierdoor gaat niet alleen rendement verloren, maar kunnen ook comfortklachten ontstaan.
> Lees meer